5min
10min
15min
Shoarmakruiden zijn zo lekker dat ze geschikt zijn om veel meer op smaak te brengen dan vlees. Eerder gebruikte ik het al in een salade met kikkererwten, maar ook met oesterzwammen werkt het erg goed. Zeker als je die wat langer bakt krijgen die een textuur die in ieder geval mij wel aan vlees doet denken. De paprika en rode ui zorgen voor wat extra vulling en smaak.
Het grote voordeel van shoarma op basis van oesterzwammen is natuurlijk dat het eigenlijk gewoon best gezond is. Terwijl je wel lekker aan het snacken bent. Serveer met salade en pitabrood of een wrap. Deze shoarma is erg lekker met deze salade van komkommer en cherrytomaten.
Tips
voor 2 personen
Doe alle kruiden in een kommetje en meng door elkaar
Verhit de olie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de oesterzwammen, paprika en rode ui toe, samen met een snuf zout. Bak een paar minuten door
Roer de kruiden door de groenten en bak nog een paar minuten mee