5min
5min
10min
Met warm weer heb je niet altijd even veel zin in een uitgebreide maaltijd. Niet om te eten en ook niet om te bereiden. Deze salade is een lekkere lichte hap en staat in 10 minuten op tafel. En toch erg voedzaam. De mosterddressing geeft het een extra beetje pit.
Deze salade is zowel lauwwarm als koud te eten. Je kunt er ook voor kiezen om de spinazie even mee te bakken met de bonen voor een warme salade. Met soep en een stuk brood heb je een complete avondmaaltijd. De salade is ook erg lekker als bijgerecht of als lunch. Maak de salade gerust een dag van tevoren, zodat je er de volgende dag weer van kunt genieten.
voor 2 personen
Meng de mosterd met de azijn tot een dressing
Verhit de olie in een pan. Bak de sjalotjes op laag vuur in ongeveer 5 minuten glazig
Roer er de cannellinibonen en de dressing doorheen.
Breng op smaak met tijm, peper en zout
Doe de spinazie in een saladeschaal en schep er de mix van cannellinibonen door. Voeg eventueel nog wat extra olijfolie toe